OSMAN BAŞKANDAN 300 MİLYON TL’LİK DEV PROJE

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın Gerze’nin gelecek yıllarını garantiye alacak dev bir projeye imzasını attı.

İller Bankası Samsun Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle sağlanan uzun görüşmeler ve toplantılar neticesinde Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI çok önemli bir projenin başlamasına vesile oldu.

Bu kapsamda Gerze’nin içme suyu şebekesi baştan aşağı yenilenecek.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan BELOVACIKLI; “Gerze’mizin önündeki uzun yılları garantiye alacak dev bir projeye başlıyoruz.İller Bankası Samsun Bölge Müdürlüğüyle yaptığımız görüşmeler neticesinde Gerze’nin içme suyu şebeke hattını yenilemeye karar verdik.Yaklaşık 300 milyon TL’lik yatırıma sahip olan bu dev proje için ihale süreci resmen başladı.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.