GERZE ZABITASINDA YENİ DÖNEM

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın talimatıyla Gerze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde yeni bir uygulama faaliyete geçti.

Bu uygulamada Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü personeli her gün mahallelerimize giderek sokakları ayrıntılı şekilde geziyor ve eksiklikleri not ediyor.Aynı zamanda vatandaşlarımızla da iletişime geçen ekibimiz onların talep ve şikayetlerini de not ederek ilgili birimlerimize ileterek problemleri çözüme dönüştürüyor.

Bu çalışma hakkında açıklamalarda bulunan Başkan BELOVACIKLI; “Belediyemiz, vatandaşlarımızın ayağına gidiyor.Onların taleplerini ve şikayetlerini dinliyoruz.Aynı zamanda mahalle muhtarlarımızla da koordineli şekilde bir çalışma yürütüyoruz.Böylece tüm sokaklarımızda tespit ettiğimiz eksiklikleri çözüme kavuşturuyoruz.”dedi