KENT KONSEYİ TOPLANDI

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın 2009 yılında hayata geçirdiği ve 2019 yılına kadar aktif olarak faaliyetini sürdürmesine yardımcı olduğu Kent Konseyi 5 yıl aradan sonra tekrar toplandı.

Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya tüm paydaşlar katılım gösterirken ilk olarak Divan Seçimi yapıldı.

Divan Başkanlığı’na Osman BELOVACIKLI ve Divan Üyeliklerine Av.Nihal GÜNDOĞDU ve Yücel YUVACI seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden programda daha sonra Komisyon Temsilcilikleri seçimi ve Yürütme Kurulu seçimi gerçekleşti.

Bu doğrultuda;

Gençlik Meclisi Temsilcisi: Levent PAYZIN

Kadın Meclisi Temsilcisi: Hülya SEÇKİN

Engelliler Komisyonu Temsilcisi: Öznur ÖZDEN

Çevre Komisyonu Temsilcisi: Bayram Ali DALMAN

Kültür Sanat Komisyonu Temsilcisi: Can TAZEBAŞ

Spor Komisyonu Temsilcisi: Muhammed ŞENTÜRK

Turizm Komisyonu Temsilcisi: Sündüs YUVACI

Yürütme Kurulu ise şu şekilde oluştu;

Levent PAYZIN

Hülya SEÇKİN

Öznur ÖZDEN

Bayram Ali DALMAN

Can TAZEBAŞ

Muhammed ŞENTÜRK

Sündüs YUVACI

Toplantının son bölümünde ise Kent Konseyi Başkanı seçimi gerçekleşti.Gerçekleşen seçimde oy birliğiyle Gerze Kent Konseyi Başkanı Alev ERENLER oldu.

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI toplantının son bölümünde seçilen tüm temsilcilere üstün başarılar dilerken, kentimizin gelişimi ve insanlarımızın daha iyi şartlarda yaşamını sürdürmesi için Kent Konseyiyle ortaklaşa olarak çalışmaların sürdürüleceği temennisinde bulundu.