KÖŞK CADDESİ YENİLENİYOR

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın talimatıyla ilçemiz Köşk Caddesi’nde çalışmalara start verildi.

Özellikle yaz aylarında artan nüfusla birlikte trafik sorununun yaşandığı bölgede çalışmaların başlaması için talimat veren Başkan BELOVACIKLI, trafik sorununu ortadan kaldıracağının altını çizdi.

Yolda 2 metre gibi genişlemeye gidilecek bölgede çalışmalar başlarken Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI yaptığı açıklamada; “Köşk Caddesi yaz ayları başta olmak üzere trafik anlamında vatandaşlarımızın en çok kullandığı güzergahlardan birisi.Ancak, araçların da park etmesi hesaba katılınca bölgede ciddi bir trafik sorunu yaşanmakta.Yolda 2 metre gibi bir genişlemeye gideceğiz.Böylelikle güzergah boyunca trafik sorununu ortadan kaldıracağız.”dedi.